Mijn eerste blog op mijn website. Spannend en leuk. Schrijf ik over hormonen of ook over wie ik ben. Ik weet het niet dus ik volg maar gewoon mijn gevoel.

Wat laat ik van mezelf zien en wat niet. Ik ben namelijk nogal op mijn privacy gesteld maar ja, met de pagina op mijn website ´over mij´ moest ik mezelf toch zichtbaar maken. Reuze spannend om mijzelf met mijn website op het world wide web te laten zien. Wat dacht je van de foto´s. Voor mij ook een dingetje. Als ik op vakantie ben geweest vragen mensen zich af of ik er toch echt wel bij was, want ik fotografeer anderen wel maar ik sta er zelf nauwelijks op.

Als ik goed nadenk dan was dat op de lagere school ook al zo. Wanneer ik in een musical mee moest spelen speelde ik waarschijnlijk voor boom. Geen tekst, lekker anoniem en alleen maar een beetje met mijn takken heen en weer zwaaien.

Nou denk je misschien waarom ga je dan met mensen werken. Dat zal ik je vertellen. Ik weet namelijk dat ik 1 op 1 goed ben. Ik heb oprechte interesse in mensen, ben integer en heb veel kennis vergaard: zowel levenskennis als uit de boeken en een drang om vrouwen in een lastige periode van hun leven bij te staan met mijn kennis. De afgelopen jaren heb ik opleidingen gevolgd waarin hormonen centraal stonden, zoals trainer hormoonfactor en reset je hormonen coach. In mijn praktijk richt ik mij op vrouwen in de overgang. Er zijn veel vrouwen die blijven tobben. Ik kan ze meer houvast bieden en leren omgaan met de hormonale veranderingen.

Nou, dit was de eerste en het viel best wel mee. Appeltje eitje. Dit schrijft veel fijner dan al die teksten voor mijn website want dat was een hele klus.

Liefs,

M